Międzynarodowe Targi Equip’Hotel

Międzynarodowe Targi Equip’Hotel

przez
739 739 people viewed this event.

Międzynarodowe Targi Wyposażenia, Modernizacji i Zaopatrzenia Hoteli i Obiektów Gastronomicznych

Equip’Hotel

Oficjalna strona Targów: www.equiphotel.com

Termin: 2-5 listopada 2026

Targi EQUIP HOTEL organizowane są co 2 lata przez REED EXHIBITIONS – światowego lidera w branży wystawienniczej. Stanowią światowej klasy wydarzenie, gdzie producenci wyposażenia, aprowizacji, modernizacji obiektów hotelowo-gastronomicznych mają możliwość zaprezentowania swojej oferty profesjonalistom z całego świata. Targi posiadają 50-letnią tradycję jako miejsce spotkań dla profesjonalistów z sektora hospitality i przemysłu cateringowego co daje możliwość znalezienia odpowiednich rozwiązań na każde zapotrzebowanie a jednocześnie wnosi istotny element współpracy pomiędzy sprzedającymi a kupującymi.

Rynek francuski jako jeden z wiodących światowych rynków branży hotelarsko-gastronomicznej jest idealnym miejscem na organizacje tych targów. Targi są dla polskich firm niepowtarzalną więc okazją do międzynarodowej promocji i rozszerzenia swych możliwości eksportowych o nowe wiodące rynki. Z relacji polskich wystawców poprzednich edycji targów wynika, że udział w Equip’Hotel jest niezwykle trafną inwestycja w rozwój.

Zarówno wystawcy jak i zwiedzający bardzo wysoko oceniają efektywność udziału w targach, ilość i jakość nawiązanych kontaktów handlowych.

W czasie targów organizowane są liczne pokazy i konkursy między innymi : Międzynarodowy Konkurs Kulinarny; Studio Equip’Hôtel (konkurs renomowanych architektów wyselekcjonowanych przez profesjonalne jury) ; Studio Innowacji & Nowości (prezentacja najbardziej nowatorskich propozycji i produktów dla hotelarzy i restauratorów).

Zobacz galerie »

  • Dekoracja i wyposażenie obiektów ( meble; tekstylia; oświetlenie; artykuły dekoracyjne itp.)
  • Nakrycia stołowe ( porcelana; szkło, sztućce, obrusy itp.)
  • Łazienka i fitness ( sprzęt sanitarny, kosmetyki, sprzęt do fitness)
  • Wyposażenie kuchni ( sprzęt do przechowywania, przygotowywania, gotowania, pakowania, mycia oraz rozprowadzania posiłków, odpowiedni dla każdego rodzaju usług restauracyjnych.
  • Produkty spożywcze i napoje ( produkty i przetwory spożywcze, tj. nabiał, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, mięso, wędliny, warzywa i owoce w tym suszone i mrożone, wyroby piekarnicze, cukiernicze…)
  • Materiały wykończeniowo-budowlane(kafelki, drzwi, okna, wykładziny dywanowe, parkiety, panele, tapety, farby, armatura łazienkowa itp.)
  • Higiena i pralnia ( artykuły wyposażenia pralni; detergenty; akcesoria dla pralni chemicznych…)
  • Zarządzanie i koordynacja ( programy, technologie i sieci komputerowe; techniki zarządzania…)

Profil zwiedzających: ( profesjonaliści ze 136 krajów świata)

  • Hotele, motele, pensjonaty, schroniska itp. oraz ich sieci krajowe i międzynarodowe
  • Restauracje, kawiarnie, firmy cateringowe, Żywienia zbiorowego itp. oraz ich sieci
  • Biura architektoniczne, pracownie projektowe, biura architektury wnętrz
  • Dystrybutorzy, importerzy

2016

2014

2012

2010

2008

2006

2004

Aby zgłosić swój udział w targach należy wypełnić kartę zgłoszeniową, podpisać i odesłać na adres b.haller@haller.pl

Karta zgłoszeniowa musi być zagwarantowana wpłatą w wysokości 30% wartości całości kosztów uczestnictwa dokonaną na konto targów podane w karcie zgłoszeniowej.

Zapraszamy Państwa do zapoznania się/We invite to you to read:

Aby zarejestrować się na to wydarzenie, odwiedź następujący adres URL:

 

Informacje

2026-11-02 do
2026-11-05
 

Kategoria Wydarzenia

Udostępnij

decor